ACTUALITATEBREAKING NEWSNAȚIONAL

Șefa AUR Botoșani a vrut să intre cu gloanțe în Parlament

Incident neobișnuit în Parlamentul României. Şefa filialei AUR Botoşani a ajuns la poliţie după ce a încercat să intre în Parlament cu patru cartușe.

Este vorba despre Ariadna Cîrligeanu, o apropiată a lui George Simion, o tânără care apare meree în prima linie la mitingurile partidului.

Ariadna Cîrligeanu face parte din galeria echipei CSA Steaua, potrivit informațiilor obținute de Digi24. Ea are 22 de ani și în postări de pe Facebook sau articole de presă apare ca fiind președintele filialei AUR din Botoșani, președintele Organizației de Tineret din partid și președintele Platformei Unioniste Acțiunea 2012 din care a făcut parte încă de la înființare.

Ariadna Cârligeanu a fost dusă la secția de Poliție pentru audieri.

Incidentul de securitate a avut loc în timp ce la Parlament are loc un protest AUR, în timpul căruia manifestanţii s-au îmbrâncit cu jandarmii. Jandarmeria Română a a anunțat că protestul este ilegal, dar că manifestanții refuză să plece. Cu trei ore mai devreme, ea a chemat la protest pe Facebook, cu mesajul: „NU NE VINDEȚI ȚARA, CIOCOILOR! Nu vă lăsăm! Azi toate drumurile duc la București” .