BREAKING NEWSPOLITIC

Ședință comună SECRETĂ a Senatului și Camerei Deputaților – Presa nu are acces, parlamentarii au interzis să filmeze, stenograma ședinței nu va fi publicată

O ședință secretă va avea loc în Parlamentul României. Parlamentarilor le vor fi prezentate imagini din Israel, presa nu are acces.

Şedinţa comună secretă a Camerei Deputaţilor şi Senatului consacrată evoluţiilor recente şi situaţiei din Statul Israel se va desfăşura, marţi, de la ora 15,00.

Şedinţa a fost propusă de deputatul Silviu Vexler şi aprobată de Birourile permanente reunite ale celor două Camere ale Parlamentului.

În cadrul şedinţei va fi vizionat un film al Israel Defence Forces (IDF), despre care deputatul Silviu Vexler a atras atenţia că prezintă imagini sensibile.

Reuniunea se va desfăşura în sala de şedinţe a Camerei Deputaţilor, urmând să participe parlamentari, invitaţi aprobaţi de Birourile permanente reunite şi personalul celor două Secretariate Generale care asigură asistenţa de specialitate şi asistenţa tehnică pentru desfăşurarea acestei şedinţe.

Presa nu are acces în sală.

Preşedintele de şedinţă le va atrage atenţia participanţilor că este interzisă fotografierea, înregistrarea audio-video sau transmiterea live a şedinţei de pe dispozitivele proprii.

Stenograma şedinţei secrete comune nu se publică în Monitorul Oficial al României, Partea a II-a

sursa:Realitatea Plus