EDUCAȚIE

Școlile din comuna Berchișești, modernizate complet cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale de ultimă generație

Școlile din comuna Berchișești, modernizate complet cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale de ultimă generație
Primăria comunei Berchișești va implementa în perioada următoare Proiectul „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ din comuna Berchișești”, obiectiv investițional care cuprinde trei mari capitole.
Primul lot al contractului de achiziție publică a fost semnat pentru echipamentele tehnico-digitale, cuprinzând dotări performante cu tablă interactivă, laptopuri, sisteme de sunet și multifuncționale, camere videoconferințe, routere wifi și scaner portabil documente. Vorbim de aparatură de ultimă generație din domeniul IT, ce va contribui esențial la ușurarea desfășurării procesului de învățământ pentru elevii noștri.
Al doilea lot se referă la achiziția de mobilier și materiale didactice moderne, prin intermediul cărora întreg mobilierul existent în prezent în școlile din Berchișești va fi înlocuit.
Ultima etapă a acestui proiect vizează achizițiile necesare dotării Sălii de Sport a Școlii Generale Berchișești, care va fi utilată cu tot instrumentarul de specialitate necesar desfășurării în cele mai bune condiții a orelor de sport, de la mingi pentru toate sporturile, la echipamente pentru competiții.
,,Calitatea învățământului este esențială pentru administrația noastră, aceste investiții demonstrând preocuparea primordială a Primăriei Berchișești pentru asigurarea unei educații sustenabile elevilor noștri, astfel încât tânăra generație să se dezvolte sănătos și armonios,, a conchis primarul în exercițiu, Violeta Țăran.