ACTUALITATE

Scandal pe strada Zorilor intre doi vecini. Unul are o stare de temere după ce al doilea i-a dat cu palma peste cap

Scandal pe strada Zorilor intre doi vecini. Unul are o stare de temere după ce al doilea i-a dat cu palma peste cap. Ieri la orele amiezii, Poliția Mun. Suceava a fost sesizată prin SNUAU 112 de către  P.C., de 31 ani, cu privire la faptul că a fost amenințat de un vecin în timp ce se afla în scara blocului de la adresa mai sus menționată.

Apelantul locuiește efectiv la imobilul situat pe str. Zorilor nr. 14. La data de 12.04.2022, în jurul orelor 13.59, în timp ce se afla la intrarea în scara blocului a fost abordat de vecinul G.I., de 46 ani, care i-a reproșat acestuia faptul că într-una din serile anterioare l-ar fi apelat prin intermediul postului de interfon pentru a-i deschide ușa de acces la o oră înaintată, deranjând membrii de familie. Între cei doi s-a creat un conflict verbal, iar în deplasarea sa către locuință P.C.  susține că a fost amenințat cu acte de violență fizică și lovit cu palma peste cap de  vecin,  incident ce i-a creat o stare de temere, sesizând organele de poliție.

În cauză urmează a fi efectuate cercetări privind săvârșirea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe , faptă prev. și ped. de art. 193 alin. 1 Cod Penal și amenințare , faptă prev. și ped. de art. 206 Cod Penal, aspecte solicitate de P.C.  prin plângere prealabilă formulată.