ACTUALITATELOCAL

Scandal între soți pe fondul geloziei. Bărbatul a primit ordin de protecție

Scandal între soți pe fondul geloziei. Bărbatul a primit ordin de protecție .

Ieri, în jurul orei 22:30 lucrătorii din cadrul SPR 9 Șcheia au fost sesizați direct de către M. Ionela  că soțul ei ei provoacă scandal la locuința de domiciliu.

Cei doi sunt căsătoriti de aproximativ 13 ani și au împreună 2 copii.

În ultima perioadă de timp, între cei doi  au apărut diverse conflicte, iscate de episoade de gelozie ale celor doi soți.

Vineri în jurul orelor 21:40, soția se deplasa pe drumul public din fața locuinței sale, respectiv pe strada Univeristății, sat Bulai, comuna Moara, iar în momentul în care a intrat cu mașina în curte, fără motiv, soțul ei a început să facă scandal și să arunce cu obiecte, fără însă a o lovi pe femeie.

Având în vedere situația de fapt s-a procedat la completarea formularului de evaluare a riscului, ocazie cu care a reieșit risc iminent.

În urma consultării procurorului de serviciu din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava se va dispune emiterea unui ordin de protecție provizoriu împotriva agresorului  Nevasta a declarat verbal faptul că dorește să depună plângere penală pentru săvârșirea infracțiunii de „Distrugere” faptă prev. și ped. de art. 253 alin (1), Cod Penal.

La data de 22.06.2024, ora 00:30, lucrătorii din cadrul S.P.R 9 Șcheia au emis ordinul de protecție provizoriu pentru o perioadă de 5 zile, începând cu data de 22.06.2024, ora 00:30 până la data de 27.06.2024, ora 00:30 împotriva agresorului Maxim Petru.

Totodată, s-a dispus evacuarea agresorului din locuința comună situată în sat Bulai și păstrarea unei distanțe de 50 de metri față locuință și de soție  și cei doi copii.

În continuare s-a procedat la reintegrarea în locuința comună a mamicii și a celor 2 copii minori.

Agresorului i s-a adus la cunoștință faptul că nerespectarea/ încălcarea oricăreia din măsurile dispuse prin prezentul ordin de protecție provizoriu constituie infracțiune și se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 5 ani, în conformitate cu art. 47 alin. (2) din Legea nr. 217/2003, republicată, cu modificările și completările ulterioare.