ACTUALITATELOCAL

Scandal in Adancata

Ieri, la  ora 20.10, lucrătorii de poliție din cadrul Sectiei 8 Poliție Rurală Adâncata au fost sesizați telefonic de către o femeie, de 58 ani, din Adâncata, ca  a fost agresata fizic de către T.I., de 41 ani,

La data de 04.06.2022, orele 20.00, femeia  s-a deplasat de la domiciliul său la locuința mamei sale, pentru a-i duce de mancare. Mama persoanei vătămate locuiește cu T.I., nepot care se afla la domiciliul împreună cu familia sa, sărbătorind un eveniment.

Văzând-o pe mătușa sa, nepotul care se afla sub influența băuturilor alcoolice i-a solicitat mătușei sale să părăsească curtea imobiliului, întrucât el este proprietar, conform unui act de vânzare cumpărare. Între cei doi au pornit un scandal, în urma căruia nepotul a agresat-o pe mătușa sa în zona brațului drept.

Din discuțiile purtate cu ambele persoane a rezultat faptul că scandalul a pornit de la moștenirea imobilului de locuit.

Victima  nu a sesizat intervenția vreunui echipaj ambulanțier pentru acordarea de îngrijiri medicale.

S-a întocmit formular de evaluare a riscului, ocazie cu care s-a stabilit că nu există risc iminent de victimizare, iar victima a declarat că nu dorește emiterea unui ordin de protecție provizoriu. I s-a înmânat o cerere de emiterea ordinului de protecție către Judecătoria Suceava.

În cauză a fost întocmit dosar penal privind comiterea infracțiunii de lovirea sau alte violente, faptă prev. și ped. de art. 193 alin. 1 C.P., urmând a fi soluționat procedural de lucrătorii Secției 8 Poliție Rurală Adâncata.