ACTUALITATEBREAKING NEWSLOCALULTIMA ORĂ

Șase persoane rănite într-un accident rutier produs la Oniceni; trei dintre victime, încarcerate

Şase persoane au fost rănite în urma unui accident rutier produs, marţi dimineaţă, pe raza localităţii Oniceni din judeţul Suceava, au transmis reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava.

La data de 12.03.2024, ora 08:08, Poliția Mun. Fălticeni a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la faptul că pe raza satului Oniceni, com. Forăști s-a produs un accident rutier cu victime omenești.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliției Municipiului Fălticeni, care a efectuat cercetarea la fața locului, ocazie cu care s-au stabilit următoarele:

La data de 12.03.2024, în jurul orei 08:06 numitul Parău Iulian de 37 ani din com. Mogoșești Siret, sat Muncelu de Sus,  jud.Iași  în timp ce conducea auto marca Mercedes – Benz, pe DN2 E85, Oniceni, relația Roman către Fălticeni, din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum- carosabil umed, a pătruns pe contrasens, a părăsit partea carosabilă și a pătruns în curtea unui imobil aflat pe partea stângă privind direcția de deplasare a autoturismului.

În auto se mai afla cu încă 5 persoane care au suferit leziuni ușoare. Toți ocupanții autoturismului  au fost transportați cu ambulanțele la Spitalul Municipal Fălticeni pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Din primele cercetări vinovat de producerea accidentului se face conducătorul auto care nu a adaptat viteza la condițiile de drum.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 

stire initi

Potrivit acestora, cele trei din cele şase bărbaţi implicaţi în accident au rămas încarceraţi într-un autovehicul răsturnat în afara părţii carosabile, în curtea unei case.

‘Trei persoane au fost identificate în afara autovehiculului, iar celelalte trei sunt încarcerate în autoutilitară. Se lucrează concomitent pentru descarcerarea persoanelor şi pentru acordarea primului ajutor de către echipajele medicale şi paramedicale’, au precizat oficialii ISU.

La faţa locului s-au deplasat pompierii militari cu o autospecială pentru descarcerare, trei ambulanţe SMURD B2, cu sprijinul a trei echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean..

Traficul se desfăşoară alternativ pe un singur sens de mers. A