BREAKING NEWSSĂNĂTATE

Șapte militari americani de la Baza Deveselu, implicați într-un accident rutier în Olt. Maşina în care se aflau s-a răsturnat, iar cinci dintre ei au ajuns la spital

Șapte militari americani au fost implicați, miercuri seara, într-un accident rutier produs pe un drum din județul Olt. Maşina cu 8+1 locuri în care se aflau s-a răsturnat în afara părţii carosabile, după ce şoferul a pierdut controlul volanului.

Accidentul a avut loc pe șoseaua de centură a municipiului Caracal. Cinci dintre militari au fost răniţi şi au fost transportaţi la spital.

„La data de 29 noiembrie 2023, în jurul orei 18,10, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, la intersecția VO 6 G cu Drumul Comunal 147, din municipiul Caracal, a avut loc un eveniment rutier. La fața locului, s-au deplasat polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Caracal.

Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că un bărbat, în timp ce conducea un autoturism de 8+1 locuri, în care se aflau șapte persoane, la intersecția VO 6 G cu Drumul Comunal 147, din municipiul Caracal, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara părții carosabile. Cinci dintre pasageri au fost răniți în accident, fiind transportați la Spitalul Municipal Caracal. Starea acestora nu ar fi una gravă. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii au întocmit actele de constatare a evenimentului, urmând a fi înaintate unității de parchet competentă cu soluționarea cauzei”.