BREAKING NEWSINTERNAȚIONAL

Rusia a anunţat data exactă la care se termină conflictul, Putin a dat ordinul!

Rusia şi Ucraina au căzut la pace, primele negocieri cu rezultat pozitiv. Informaţia a fost prezentată de Sky News, adăugând că forţele armate ucrainene consideră că „în rândul forţelor armate ale Federaţiei Ruse se desfăşoară o activitate constantă de propagandă” care se referă tocmai la data la care în Rusia, în fiecare an, se sărbătoreşte o paradă militară.

Pe 9 mai se sărbătoreşte „Ziua Victoriei”. Este marcată Ziua Victoriei Coaliţiei Naţiunilor Unite în cel de-al Doilea Război Mondial, reprezentând semnarea actului de capitulare necondiţionată a Germaniei naziste, fapt care a dus la încheierea în Europa a celui de-al Doilea Război Mondial. În 2022, se împlinesc 77 de ani de la încheierea în Europa a celui mai mare conflict militar din istoria lumii. Totodată, 9 mai este şi Ziua Uniunii Europene.

Serghei Lavrov acuză Occidentul că a declarat Rusiei un război hibrid total

Ministrul rus de externe Serghei Lavrov a afirmat vineri că Occidentul a declarat Rusiei un război hibrid total şi a renunţat astfel inclusiv la valorile sale, precum libertatea de exprimare sau economia de piaţă.

”Astăzi ne-au declarat un adevărat război hibrid, un război total”, a spus Lavrov în timpul unei reuniuni a Fondului de sprijin pentru diplomaţie publică în Rusia, relatează agenţia EFE. El a amintit că termenul de ”război total” a fost folosit de armata nazistă în al Doilea Război Mondial