ACTUALITATELOCAL

Rotunda. Un localnic a intrat în coliziune cu mopedul condus de un alt localnic, care circula din sens opus

Ieri, în jurul orei 20.15, în timp ce conducea atelajul hipo pe raza localității Rotunda, un localnic a intrat în coliziune cu mopedul condus de un alt localnic, care circula din sens opus.

Din accident a rezultat rănirea conducătorului mopedului și a unui pasager de pe vehicul, care au fost transportați cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorii vehiculelor au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul conducătorului atelajului hipo și 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul conducătorului mopedului, după care, la spital li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate de polițiști în bazele de date, s-a constatat faptul că, bărbatul care conducea mopedul nu posedă permis de conducere.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă”, ”conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere” și ”conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.