ACTUALITATEBREAKING NEWSNAȚIONAL

Românca ucisă cu sânge rece în Italia. Femeia avea doar 43 de ani și era mamă

O româncă, în vârstă de doar 43 de ani, a fost ucisă cu o armă de vânătoare în Italia. Poliția încearcă să găsească făptașul. Femeia care plecase în Italia pentru a munci, a fost ucisă cu sânge rece acum aproape o săptămână. Carabinierii încearcă să afle ce s-a întâmplat cu exactitate și cine este criminalul femeii.

Georgeta nu mai răspunsese de câteva zile la telefon, motiv pentru care prietenii și colegii acesteia s-au îngrijorat. Cei care au descoperit cadavrul tinerei mame au fost colegii de muncă ai acesteia. Femeia a fost găsită zăcând într-o baltă de sânge în propria locuință, între orașele Paterno și Belpasso, în Catania.

Românca a fost omorâtă cu o armă de vânătoare, care nu a fost, încă, găsită. Polițiștii nu au încă un scenariu sigur pentru ce s-a întâmplat, dar aceștia cred că ar putea fi vorba de o crimă comisă din gelozie.

Deocamdată, există doar presupuneri și ipoteze nesigure, deoarece cercetările oamenilor legii nu au oferit, până acum, mai multe răspunsuri sau detalii cu privire la crimă. Cazul mai are de trecut prin multe etape până să fie încheiat.

Conform informațiilor obținute de presa italiană, femeia l-ar fi cunoscut pe criminalul ei. Deocamdată, polițiștii din Paterno au audiat două persoane în acest caz, dar nimeni nu a fost arestat.