BREAKING NEWSINTERNAȚIONAL

Roman ucis pe frontul din Ucraina

Inca un roman a fost ucis in razboiul din Ucraina.Denis Moraraș de 33 de ani, ucrainea de origine romana,  originar din suburbia Roșa Stânca a orașului Cernăuți, a plecat la Ceruri.  Anuntul a fost facut de administrația Liceului Nr.6 „Alexandru cel Bun” din Cernăuți, instituție de învățământ pe care o absolvise Denis.

„A plecat în eternitate la vârsta de 33 ani… În luptele împotriva agresorului rus și-a dat viața românul din Cernăuți (suburbia Roșa Stânca), fostul absolvent al instituției noastre de învățământ Denis Moraraș. Este o pierdere ireparabilă pentru familie, rude și toți acei ce l-au cunoscut. Luminoasă îi este amintirea, eternă — fapta lui eroică. Administrația liceului Alexandru cel Bun, cadrele didactice, părinții și elevii exprimă sincere condoleanțe familiei și rudelor îndurerate”, se spune în comunicatul liceului publicat pe Facebook.

Denis Moraraș va fi condus pe ultimul drum vineri, 10 iunie, la orele 12.00.   va fi înmormântat pe Aleea Gloriei din Cimitirul Central al orașului Cernăuți (Hodilău).