BREAKING NEWSINTERNAȚIONAL

Român arestat în Spania, după ce a agresat o jurnalistă în direct. Imaginile au devenit virale pe internet

Agresiunea s-a petrecut în timpul unei transmisiuni în direct, pe o stradă foarte aproape de piața Tirso de Molina, din centrul Madridului

Jurnalista Isa Balado era în direct când un bărbat cu ochelari negri s-a apropiat de ea din spate și i-a atins fundul în timp ce a întrebat-o de la ce program este.

Tânăra jurnalistă relata în direct despre arestarea proprietarilor unui magazin din cartierul Lavapiés, pentru că au bătut un hoț, care a fost și el arestat.

Atunci bărbatul care s-a dovedit a fi de naționalitate română, s-a apropiat de ea și, fără să scoată un cuvânt, i-a atins fundul, lucru foart grav potrivit legislației spaniole și considerat infracțiune sexuală.

După incidentul văzut în direct, realizatorul din studio a oprit relatarea din teren  pentru a-și întreba colega dacă bărbatul văzut de toți telescpectatorii tocmai i-a atins fundul.

Jurnalista în stare de șoc a confirmat și l-a confruntat pe românul acuzat de agresiune sexuală, și l-a întrebat:

“Oricât de mult vrei să întrebi de pe ce canal suntem, chiar trebuie să-mi atingi fundul? Fac un live și muncesc”, i-a spus jurnalista românului.

Românul a negat, deși imaginile din direct îl contraziceau. “Da, mi l-ai atins. Mi-ar plăcea să mă lași să muncesc, i-a spus reporterița, potrivit elmundo.com.