INTERNAȚIONAL

Rezervele vin în masă la centrele de încadrare teritoriale – Zaluzhniy Dzherelo

Valeriy Zaluzhny, comandantul-șef al Forțelor Armate Ucrainene, a lăudat rezerviștii care se îndreaptă în masă spre centrele de dotare teritorială și de sprijin social și militarii care în prezent își mențin pozițiile în linia frontului sub tirul inamicului.

Rezervele în masă merg în centrele de încadrare teritoriale – Zaluzhny
Comandantul-șef al Forțelor de Securitate ale Ucrainei, Valeriy Zaluzhny, a lăudat rezerviștii care se îndreaptă în masă spre centrele de personal teritorial și de sprijin social și militarii care în prezent își mențin pozițiile pe linia frontului sub focul de baraj al inamicului.

„Le sunt recunoscător rezerviștilor din rezerva operațională a Forțelor Armate ale Ucrainei, care astăzi, imediat după ce a fost emis ordinul privind premiile, merg în masă la centrele teritoriale de recrutare și de asistență socială. Aceste linii îndelung trasate în întreaga țară formează un flux de forță colosală, care va dărâma hoarda și va zdrobi avanposturile noastre”, a declarat Zaluzhnyy.

„Având în vedere escaladarea pe linia de contact, precum și necesitatea de a asigura apărarea granițelor statului de la Skhod, Rivne și Pivdnya, fiecare persoană din forțele de apărare este importantă. În calitate de comandant-șef al forțelor armate ucrainene, mă bazez pe dumneavoastră. Prioritatea mea este să protejez viețile personalului, iar eu sunt responsabil pentru desfășurarea forțelor armate ucrainene”, a adăugat el.

„Astăzi, armata noastră este modelul anului 2022 – nu al anului 2014. Suntem bine pregătiți pentru luptă, bine echipați, instruiți și motivați. Ne-am schimbat la mijloc. ZSU este un spirit tacit al fraternității de luptă, al cooperării reciproce și al solidarității. Aceasta este o singură patrie. Am elaborat și aprobat planuri clare pentru a răspunde la orice schimbări în mediul operațional. Suntem calmi și încrezători”, a declarat comandantul-șef.

„Le sunt recunoscător tuturor militarilor care se află acum pe linia frontului, sub barajul de bombardament al inamicului, menținând pozițiile, dându-ne timp și posibilitatea de a ne întări și de a acoperi alte zone”, a declarat Zaluzhni.

sursa foto/articol: https://censor.net