ACTUALITATE

Reținut pentru că a condus fără permis si beat

Ungureanu Gheorghe, care a condus autoturismul marca Audi S8, pe drumul comunal neclasificat din sat. Stamate, com. Fântânele, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie, iar cu ocazia testării acestuia cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat,  a fost reținut.

Prin ordonanţa organelor de cercetare penală din 14.04.2022 s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de numitul Ungureanu Gheorghe de 34 ani, cu domiciliul în com. Fântânele, sat Stamate, pentru săvârşirea infracţiunilor de ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, faptă prev. şi ped. de art. 335 alin. 1 din Codul penal și ,,conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe”, faptă prev. şi ped. de art. 336 alin. 1 din Codul penal, cu aplicarea art. 38 alin. 2 Cod penal.

Prin Ordonanța organelor de cercetare penală din cadrul SPR 2 Ipotești din 14.04.2022, ora 16.10, s-a dispus reţinerea suspectului Ungureanu Gheorghe, pentru 24 ore, pentru săvârșirea infracțiunilor de ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, faptă prev. şi ped. de art. 335 alin. 1 din Codul penal și ,,conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe”, faptă prev. şi ped. de art. 336 alin. 1 din Codul penal, cu aplicarea art. 38 alin. 2 Cod penal, acesta fiind transportat și introdus în sediul C.R.A.P. Suceava, urmând ca în data de 15.04.2022 să fie prezentat procurorului de caz în vederea dispunerii de măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către lucrătorii Secției 2 Poliție Rurală Ipotești până la soluţionarea procedurală a cauzei.