BREAKING NEWSINTERNAȚIONAL

Regiunea Cernăuți: O porțiune de drum ce face legătura între Ucraina și România va fi reabilitată

În regiunea Cernăuți urmează să fie reabilitată o porțiune de 2 km a Drumul Național Т-26-01 (Cernăuți-Vășcăuți-Putila-PTF „Ruska”) care face legătura între Ucraina și România.

Este vorba despre segmentul de drum de la punctele de trecere a frontierei „Şepit — Izvoarele-Sucevei”, a transmis Serviciul de administrare a infrastructurii rutiere din Ucraina „Ukravtodor”.

„Zilele trecute, în satul Șepit/Şipotele Sucevei din comuna Seleatin a avut loc o consultare publică asupra implementării proiectului, aflat în prezent în faza finală. Localnicilor li s-au adus la cunoștință despre principalele decizii legate de reconstrucția tronsonului de drum T-26-01 (Cernăuți-Vășcăuți-Putila-PTF „Ruska”), inclusiv a căii de acces către punctul de control „Șepit”. În special, s-a vorbit despre specificul lucrărilor de reparație care urmează a fi efectuate, despre caracteristicile structurale ale drumului și cum s-ar putea schimba dezvoltarea acestei localități după implementarea proiectului (….) Conform rezultatelor consultării publice a fost întocmit un protocol corespunzător și au fost luate în considerare toate doleanțele cetățenilor”, se spune în comunicat.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu