BREAKING NEWSINTERNAȚIONAL

Regiunea Cernăuți: Comisari militari, loviți cu mașina și atacați cu toporul

În regiunea Cernăuți, angajații Centrului Teritorial de Recrutare și Sprijin Social au fost agresați fizic, fiind loviți cu o mașină și atacați cu toporul.

Conform informațiilor apărute în mediul online, un individ aflat la volanul unui vehicul off-road de tip „Niva” a lovit unul dintre comisarii militari, în timp ce celălalt a reușit să evite impactul. Se pare că incidentul a avut loc în fostul raion Putila și a survenit în urma unei confruntări anterioare, în care angajații centrului au oprit un alt bărbat călare pe cal, înarmat cu un topor.

După impactul cu mașina, din vehicul au ieșit doi bărbați. Unul dintre ei, însoțit de celălalt bărbat călare pe cal, i-a agresat cu un topor pe comisari, lovind simultan și vehiculul militar al acestora, arata presa din Ucraina.

Scena s-a desfășurat sub privirile altor militari și a fost filmată de un martor. Înregistrarea a devenit viral pe rețelele de socializare.

Până în acest moment, reprezentanții Centrului Teritorial de Recrutare și Sprijin Social Cernăuți nu au emis un comentariu oficial cu privire la acest incident. Se așteaptă ca autoritățile să demareze o anchetă pentru a clarifica circumstanțele atacului și pentru a lua măsurile corespunzătoare împotriva bărbaților.