BREAKING NEWSINTERNAȚIONAL

Reacția lui Zelenski la noile ATACURI cu drone în Kiev: 4 persoane au MURIT, printre care o femeie însărcinată

Preşedintele ucrainean Vladimir Zelenski a declarat, luni, că forţele ruse au lansat un nou val de atacuri cu drone. Unele au fost doborâte, a spus acesta.

Forţele ruse au atacat cu zeci de drone mai multe oraşe, inclusiv capitala Kiev, în timpul orelor de vârf luni dimineaţă, ucigând cel puţin şapte persoane.

19 persoane au fost salvate de sub dărâmăturile unei clădiri cu multe etaje  din cartierul Șevcenkivskii din capitala Ucrainei, orașul Kiev. În casa cu locuințe a avut loc o explozie din cauza unui atac inamic al dronelor kamikaze.

Primarul orașului Kiev, Vitalii Kliciko, a raportat acest lucru în Telegram, scrie BucPress cu referire la Ukrinform.

„În urma unui atac al dronelor kamikaze în cartierul Șevcenkivskii al capitalei, a avut loc o explozie într-o clădire de locuințe. În prezent, din acesta au fost salvate 19 persoane. 3 persoane au fost găsite moarte, dintre care un cuplu care era în așteptarea copilului” a spus el.

în dimineața zilei de 17 octombrie inamicul rus a lansat 28 de drone kamikaze în direcția capitalei, orașului Kiev. dintre acestea au ajuns la destinație cinci drone kamikaze Shahed-136.

Șeful Poliției Naționale, Igor Klîmenko, a confirmat că trei persoane au fost ucise: o femeie de 59 de ani și doi tineri. Încă trei persoane au fost internate la spital cu diverse răni.