BREAKING NEWSULTIMA ORĂ

„Război” deschis între George Simion și Gheorghe Flutur. Protest duminica la Suceava organizat de AUR ȘI PNL

Este un adevarat razboi intre liderul partidului AUR, George Simion și Gheorghe Flutur, președintele Consiliului Judetean Suceava. Totul a inceput de Ziua Unirii, cand liderul AUR impreuna cu membri ai partidului au cerut demisia presedintelui CJ Suceava. Intr-un raspuns pe pagina institutiei, Gheorghe Flutur l-a provocat pe George Simion cerandu-i sa candideze la functia de presedinte la Consiliului Judetean. Daca Simion va castiga, Flutur promite ca se va retrage din politica

De Ziua Unirii, președintele Consiliului Judetean Suceava a fost prezent la Iași pentru a lua parte la manifestarile organizate de Primaria Iasi. In acest timp, George Simion a ajuns la Suceava iar impreuna cu membrii AUR a cerut demisia presedintelui Consiliului Judetean. Totul a fost transmis intr-un videoclip pe retelele sociale.

„Domnul Flutur nu vine la munca, domnul Flutur ignora faptul că nu sunt locuri de munca in acest judet. Domnul Flutur organizeaza sensuri giratorii care de fapt sunt locuri unde bucovinenii mor. Duminica la ora 3 îi așteptăm pe toți bucovinenii, pe toti sucevenii să participe la un protest fata de felul in care conduce Gheorghe Flutur acest judet. DEMISIA„, a declarat George Simion – Presedinte AUR.

Astazi, presedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutut i-a trimis replica lui Simion printr-un video pe rețelele sociale, chiar de pe treptele clădirii unde cu o zi înainte liderul AUR îi cerea demisia.

„Pe aceasta cale va anunt ca duminica pe 28 ianuarie, la ora 15:00 voi fi prezent in centrul Sucevei să stau de vorba cu cei care au interes si dorinta sa discutam problemele sucevenilor, problemele de dezvoltare ale judetului Suceava. Il astept si pe Geroge Simion, contestatarul care a cerut ca eu sa-mi dau demisia, il astept sa stam de vorba despre problemele Sucevei si o sa-i fac si o propunere. Il invit sa candideze, să intrăm în această competiție, să avem ocazia să discutăm problemele sucevenilor și îi fac propunerea bărbătească. Daca eu nu castig lupta, plec din politică acasa. Daca el nu castiga lupta, îi cer să plece acasă din politică„, a declarat Gheorghe Flutur – Presedinte CJ Suceava.

Astfel,  cei doi lideri politici vor sta de vorba fata in fata duminica, la protestul organizat in centrul municipiului Suceava.