ACTUALITATE

Rasturnare de situatia in cazul dublei crime din comuna Cristinesti. Tatal vitreg al fetei de 13 ani, considerata principala suspecta, a fost arestat

Ancheta amanuntita in cazul dublei crime dintr-o comuna din judetul Botosani a scos la iveala noi detalii. Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Botosani au stabilit ca autorul oribilei fapte ar fi concubinul mamei minorei.

Acesta a fost arestat preventiv pentru 30 zile. Anchetatorii si-au pus intrebarea daca fata de 13 ani ar fi avut forta fizica de a comite dubla crima. De asemenea, s-a luat in calcul ca aceasta nu poate fi trasa la raspundere pentru aceasta fapta si ar fi fost obligata sa-si insuseasca oribila crima, pentru a-l scapa pe adevaratul autor.

Anchetatorii considera ca barbatul de 39 ani, care traieste cu mama fetei a comis crima si a obligat-o pe minora sa ia vina asupra ei, cunoscand legea ca aceasta nu poate fi pedepsita. Se presupune ca intreaga scena s-a petrecut sub ochii fetei.

Va reamintim, pe data de 3 aprilie, doua femei au fost gasite cu gaturile taiate, alerta fiind data de un vecin care a vazut-o pe o batrana de 82 ani cazuta in curtea gospodariei. Fata acesteia, in varsta de 54 ani avea un handicap si era imobilizata la pat.