ECONOMIC

RAILEX beneficiază  de o mare recunoastere pe piata si de aceea incercă  in permanenta sa aducă noutate serviciilor oferite, eforturile fiind reflectate in succesul clientilor

S.C. RAILEX S.R.L.  activeaza pe piata de anvelope si piese auto din anul 1997 avand ca domenii de activitate inscrise la Registrul Comertului cod CAEN 4531 – comert cu ridicata de piese si accesorii pentru autovehicule, 4520 – intretinerea si repararea autovehiculelor precum si 7120 – activitati de testari si analize tehnice.

RAILEX S.R.L. se numara printe primii distribuitori de anvelope si piese auto din zona Moldovei oferind o gama larga de marci si modele destinate tuturor tipurilor de masini, de la autoturisme, autocare si autoutilitare pana la camioane si vehicule industriale. Beneficiază  de o mare recunoastere pe piata si de aceea incercă  in permanenta sa aducă noutate serviciilor oferite, eforturile fiind reflectate in succesul clientilor

Din anul 2004  societatea noastra se afla intr-o continua relatie de colaborare cu cei mai mari producatori de anvelope Goodyear Dunlop Tires RomaniaMichelin RomaniaPirelli Tyres Romania.

Societatea este certificata SRAC cu ISO 9001/2008 privind sistemul de managementul al calitatii, ISO 14001/2005 privind sistemul de management al mediului precum si ISO 18001/2008 privind sistemul de management al sanatatii si securitatii in munca.

In anul 2010 societatea noastra a deschis un Complex Auto pe o suprafata de 8.000 m² in Mun. Suceava, str. Traian Vuia, nr. 10B  cu urmatoarele activitati:

  • vanzari de anvelope si piese auto
  • service roti
  • intretinere si reparatii de autovehicule
  • restaurant

SC RAILEX SRL  detine  urmatoarele puncte de lucru cu activitate de desfacere si comercializare anvelope, piese auto si accesorii precum si service de intretinere si reparare a autovehiculelor:

 

 

RAILEX VATRA DORNEI are de curand o noua locatie in zona Dornelor. Va așteaptă în noua locație din Strada Pinului vis-a-vis de Gară Mare, lângă Izolare.

dav

Personalul mediu angajat al societatii noasre este de 40 de  persoane cu perspectiva de noi angajari.

 

S.C. RAILEX S.R.L. stie ce inseamna un client multumit, si este sigura ca poate face fata oricarei provocari, iar in cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu aceasta firma , nu ezitati sa îi  contactati.
Pentru detalii cu privire la stocul si pretul ANVELOPELOR si PIESELOR AUTO

Vezi link-ul:

https://www.railex.ro/