CULTURĂ

Putna se pregătește de sărbătoare. 2 Iulie -Ziua comunei Putna. Spectacol aniversar ,, Lăutarii din Chișinău,, și maestrul Botgros, artiși de renume și parada cailor

 Comuna Putna se pregătește de sărbătoare. Primarul comunei, Gheorghe Coroamă a anunțat că și în acest an, localnicii și  nu numai se vor bucura  de un eveniment aparte pentru a marca ,,Ziua Comunei Putna,,
Primăria și Asociația de Dezvoltare Locală  organizează Spectacolul aniversar  cu maestrul Nicolae Botrog la 70 de ani, având alături  ,, Lăutarii de la Chișinău,,. Pe scenă vor urca artiști de renume: Sofia Vicoveanca, Ion Paladi, Constantin Enceanu, Ilie Caraș, Dana Dăncilă, Loredana Călin, Constantin Bahrin, Ansamblul Ștefan Vodă și Irina Rimes.
,, Se apropie 2 Iulie și lume multă va veni la Putna. Încercăm, ca de fiecare dată, să fim la înălțimea așteptărilor dumneavoastră! Este marea noastră sărbătoare, e prilej de bucurie,, este mesajul edilului  Gheorghe Coroamă.
Mănăstirea Putna își va serba pe 2 iulie 2023, cel de-al doilea hram dedicat Binecredinciosului Domnitor Ştefan cel Mare și Sfânt.