ACTUALITATEBREAKING NEWSGENERALLOCALULTIMA ORĂ

Protejat de autoritati. ,,FRIZERUL,, din Frătăuții Vechi ridica un COOFE TO GO in grădina Poliției

Un localnic din Frătăuții Vechi ridică un COFFE TO GO in grădina Poliției locale. Cunoscut în comuna cu numele de FRIZERUL, Franiuc ILIUȚĂ a ,,tăiat,,și din terenul Postului de Poliție  pentru a-si face o investitie proprie.

Dacă până acum ceva vreme, un pom fructifer era 2 metri in gradina oamenilor legii, din acest mandat, localnicul a schimbat hotarul si si-a trecut terenul de partea sa. Mai mult, a si scos bucatile de beton din gardul poliției fara a avea mustrari de conștiință, semn că protecția sa din partea celor care conduc comunitatea locala este la maxim.

Primarul comunei, Antemie Cristinel-Dinu (PNL), fost secretar al comunei,  nu a fost găsit la primărie iar contactat telefonic părea deranjat că a fost sunat. ,,Mai sunati? Mai sunati?,, spunea edilul la telefon după ce nu a raspuns nici la mesajul scris trimis pe acekasi  număr de telefon.

Un tanar care s-a prezentat a fi consilierul personal incerca să iși aloce atributii de primar insă competența sa e cu totul alta,  nu a oferi detalii despre cele ce se intampla in localitate. Intr-o comuna ca autoritate aleasa este primarul si viceprimarul precum și Consiliul Local prin deciziile luate.

Coffe TO GO ridicat  pe terenul poliției

Imediat după ce polițisti din comuna au sesizat tupeul vecinului FRIZER au inaintat o adresa Inspectoratului Județean de Poliție Suceava în care au aratat   ocuparea abuzivă a suprafeței de teren.

Cert este că  deocamada nici poliția județeană nu s-a mișcat in a-și apăra terenul proprietate. Nici autoritățile locale nu au mișcat un deget. Ba mai mult, Iliuță Franciuc care a fost candidat pe listele PMP dar a cochetat si cu PNL este un sătean protejat cum alți săteni nu sunt.

Chiar si garajul te fura la imagine. Dacă din drum pare că este pe terenul proprietate a lui Franciuc, aruncand o privire mai atenta, constati ca partea din spate a ajuns tot in gradina Poliției.

S-ar spune că politicul si protejatii sunt mai tari decat oamenii legii si că nu e nevoie de niciun fel de aviz de legalitate.

Ramane de vazut daca oamenii legii vor lua măsuri si FRIZERUL care insa nu are nicio calificare in a tunde localnici,  va opri la timp abuzul pe terenul Poliției comunei.

Sediul Postului de Poliție urmează să intre intr-un proiect de reabilitare iar măsurătorile făcute pe terenul pe care institutia polițienească este intabulat, pot  fi verificate usor la fața locului.

Despre FRIZERUL comunei, satenii sustin ca ar detine doua autoturisme mici pe care le inchiriaza . Sunt si cazuri unde acelasi FRIZER cere si taxa in plus de la cei care au inchiriat o masina sub pretextul ca a adus-o zgariata.

Una peste alta, Franciuc nu are nici PFA sau o alta firma pentru frizerie si nici pentru inchirieri autoturisme. Prin urmare nu plateste nici impozit sau taxe la stat pentru activitatile prestate. Cum a reusit insa sa intre in posesia unui certificat de urbanism in conditiile in care a intrat in mod abuziv pe terenul Politiei urmeaza sa comunice edilul comunei platit din banii publici sa isi faca treaba in comuna.