administratie

Programul de finanțare nerambursabilă 2022 continuă!

Departamentul pentru Românii de Pretutindeni (DRP) anunță continuarea programului de finanțare nerambursabilă 2022 și lansarea unei noi sesiuni de depunere a cererilor de finanțare de proiecte.

 

În perioada 16 – 30 septembrie 2022, sunt așteptate cu propuneri de proiecte asociaţiile, fundaţiile, unităţile de cult, organizaţiile neguvernamentale ale românilor de pretutindeni, organizaţiile internaţionale, cât și persoanele fizice autorizate sau persoanele juridice de drept public sau privat din România sau din străinătate care utilizează finanțări nerambursabile pentru derularea de proiecte sau acțiuni în sprijinul românilor de pretutindeni. 

 

În cadrul acestei sesiuni, solicitanții eligibili pot depune un singur proiect. În același timp, sunt eligibili și cei care au depus două cereri de finanțare în sesiunea februarie – iunie 2022.

Perioada de desfășurare a proiectelor este cuprinsă în intervalul 1 octombrie – 30 noiembrie 2022, cu excepția celor care marchează Ziua Națională a României (1 Decembrie).

 

Cererea de finanțare și documentele prevăzute în Ghidul de finanțare pot fi trimise doar în format electronic (scan PDF), la adresa de e-mail proiecte@dprp.gov.ro.

 

Informațiile complete legate de constituirea dosarului sunt afișate pe site-ul DRP, la adresa https://dprp.gov.ro/web/programul-de-finantare-nerambursabila-2022-oct-nov/ .