BREAKING NEWSMONDEN

Printesa Kate a anuntat ca urmeaza un tratament pentru cancer

Prințesa Kate a dezvăluit în această seară intr-un mesaj video că urmează un tratament pentru cancer. In vârstă de 42 de ani, aceasta a spus că diagnosticul a venit ca un „șoc uriaș” – dar a promis: „Sunt bine și devin mai puternic în fiecare zi”.

Kate a fost absentă de la orice îndatorire oficială după o intervenție chirurgicală abdominală majoră suferita în luna ianuarie.

Diagnosticul ei este al doilea șoc de cancer care a lovit familia regală în tot atâtea luni după ce regele Charles a dezvăluit că este sub tratament.

Kate a spus că inițial nu a prezentat semne de cancer, dar testele postoperatorii au arătat că boala a fost „prezentă”. Ea a ales să nu dezvăluie ce tip de cancer are.

Stând pe o bancă la Windsor pentru a inregistra clipul, printesa i-a mulțumit soțului ei, Prințul William, pentru sprijinul acordat.

Kate a mai spus că le-a dat vestea lui George, în vârstă de 10 ani, lui Charlotte, în vârstă de 8 ani și lui Louis, în vârstă de cinci ani, spunându-le că va fi „OK”.

Prințesa de Wales a adăugat: „Prin urmare, echipa mea medicală a sfătuit că ar trebui să urmez un curs de chimioterapie preventivă și acum sunt în fazele incipiente ale acelui tratament.

„Acest lucru, desigur, a fost un șoc uriaș. William și cu mine am făcut tot ce am putut pentru a procesa acest lucru în privat, de dragul tinerei noastre familii. După cum vă puteți imagina, acest lucru a luat timp. A fost nevoie de timp pentru a ne recupera după o intervenție chirurgicală majoră în pentru a-mi începe tratamentul.

„Cel mai important, ne-a luat timp să le explicăm totul lui George, Charlotte și Louis într-un mod adecvat pentru ei și să-i asigurăm că voi fi bine. După cum le-am spus, sunt bine și” Mă întăresc în fiecare zi concentrându-mă pe lucrurile care mă vor ajuta să mă vindec în mintea, trupul și spiritul meu.