ACTUALITATELOCAL

Primarul orasului Siret, Adrian Popoiu a intrat in al cincelea mandat. Investițiile nu s-au oprit nicio zi. Lucrări în infarstructura continuă

Primarul orasului Siret, Adrian Popoiu a intrat in al cincelea mandat. Investițiile nu s-au oprit.nico zi..  PNL Siret  are o majoritate de 8 consilieri în Consiliul Local. Al 9-lea consilier a fost pierdut la numai 20 de voturi. Primarul Popoiu a  cîștigat la scrutinul electoral din 9 iunie 2024 la  aproape 2.000 de voturi diferență.
,,Aseară s-a închis cu asfalt ultima porțiune a drumului județean. Urmează pe DJ 291 A:  să se toarne al doilea strat de asfalt acolo unde s-a așternut doar binderul;  să se repare porțiunile de drum deteriorate dintre Profi Vest și aproape de calea ferată de la Mănăstioara, iar apoi, tot pe această porțiune să fie turnat un strat de asfalt;  să continuăm cu bordurarea și construcția trotuarelor. Mulțumim constructorului pentru implicare,, arata edilul Adrian Popoiu.
După învestirea primarului s-a lucrat cu aceiași intensitate la platformele aferente insulelor ecologice și la asfaltarea străzii 9 mai din orașul Siret.