BREAKING NEWSPOLITICULTIMA ORĂ

Primarul din Vicovu de Sus recunoaște s-ar fi ocupat pana acum doar de strategii si depunere de proiecte

Primarul din Vicovu de Sus, Vasile Iliut s-a ocupat pana acum doar de stategii si ar fi depus proiecte.  O recunoaste pe pagina de facebook. Ce este drept, edilului PNL ii place sa se pozeze si sa faca evenimente cu firme de casa. Iliut a avut grija ca tot cu o firma de casa sa  faca modificari in interiorul sediului primăriei si chiar a biroului, de fapt aceasta a fost una din,, problemele,, cu care s-a ocupat imediat ce a ajuns primar.
Si sotia edilului  este prezenta destul de des in sediul Primariei si chiar este implicata in organizarea unor evenimente, semn că Primaria a devenit o afacere de familie.
De altfel, Primaria Vicovu de Sus a devenit un fel de manusa pentru primarul PNL care cheltuie banii dupa bunul plac. La Capitolul investitii, deocamdata au fost continuate proiectele fostului primar PSD, Gheorghe Schipor.
Ce spunea edilul liberal pe pagina de facebook in urma cu cateva zile.  La capitolul promisiuni ce este drept, Iliut sta foarte bine, asa cum le sta bine oamenilor care ajung pe functii fara a depunde prea mult efort,  Felicitarile și like-urile curg de la prietenii primarului, de la colegii din PNL so :
,,Dragi Vicoveni,
Dacă anul trecut a fost despre strategii si proiecte depuse, anul acesta este despre contracte semnate.
Astăzi, la sediul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice si Administrație, am semnat primele 6 contracte cu o valoare totală de peste 6,2 milioane Euro fără TVA, 100% nerambursabile.
Prin această finanțare se vor construi peste 13 km de piste pentru biciclete 🚲🚲🚲, se vor achiziționa 10 🚌 microbuze electrice si 2 🚎 autobuze electrice care vor deservi serviciul de transport public local, 14 🔋stații de reîncărcare electrice și se vor deconta cheltuielile privind actualizarea Planului Urbanistic General si elaborarea Planului de Mobilitate Urbana Durabila.
Ținând cont că în perioada imediat următoare urmează să fie semnate și alte contracte de finanțare, depuse în cadrul etapei II a Planului Național de Redresare si Reziliență, putem spune că orașul Vicovu de Sus, devine orașul PNRR,,