administratieULTIMA ORĂ

Primarul din Vadu Moldovei, Iulian Bogdan Amariei sustine că a renunțat la Ziua comunei timp de doi ani pentru a redirectiona aproximativ 100.000 lei anula spre alte proiecte mai importante

Primarul comunei Vadu Moldovei, Iuian Bogdan Amariei sustine că a decis impreună cu colegii din administrația locală să renunțe la ,,Zilele comunei,, pentru a directiona banii in proiecte mult mai importnate pentru comunitatea locală.
Edilul a ținut să aducă unele lămuriri după ce au apărut critici  referitoare la o scenă amplasată pe un islaz unde se desfășurau manifestprile culturale.
Explicația primarului:

,,Pentru că nu vreau să las loc de interpretări și pentru că mă interesează inclusiv activitățile culturale și sportive , mă simt dator să vin cu o explicație de ce nu s-au mai organizat timp de doi ani ,zilele comunei . Am ales împreună cu Consiliul Local să direcționăm între 75000-100000 lei  anual spre alte proiecte importante și mult așteptate pentru comunitatea noastră , in locul acestui festival . Bineînțeles că sunt importante și aceste activități , dar am luat exemplul altor comunități care prioritizează bugetul local . Dar cu siguranță va veni timpul și pentru distracție !

Referitor la scena de pe islazul din Vadu Moldovei , da ,in vara aceasta la ultimele fenomene meteorologice a fost afectată semnificativ și am hotărât să o demolăm și să facem alta mai trainică din cărămidă deoarece era putredă și era un pericol !

Dar gândindu-mă la tatăl meu , Dumnezeu să-l ierte , avea o vorbă , plină de înțelepciune : “ Te-ai uitat in oglindă în modul acesta ?” Și nu era să te vezi dacă ești slab sau gras , dacă ești frumos sau urât , dacă ești înalt sau scund , ci era despre cel fel de om ești ! Și dacă ești un exemplu , atunci ai toate atuurile să dai sfaturi ! Această oglindă este și pentru acele persoane care se dau mari oameni de cultură , dar nici măcar nu au participat vreodată la zilele comunei .

PS . Respect opiniile și părerile tuturor! Mulțumesc pentru înțelegere,,