BREAKING NEWSBURSA ZVONURILORULTIMA ORĂ

Primarul din Fălticeni, Cătălin Coman în al noulea cer. Sustine că nu are contracandidați la viitorul mandat. Este unul din cei patru social democrați care vor șefia CJ

Primarul Cătăln Coman este  în al noulea cer. Sustine că nu are contracandidați la viitorul mandat de edil. Mândru că a reuși să facă ceva investiții ,Coman ar vrea să schimbe fotoliul de primar cu cel de președinte de CJ, sustin surs din PSD Suceava.

Edilul fălticenean l-a avut contracandidat la funcția de primar  în mandatul trecut pe Gheorghiță  Mândruță din partea USR  numai că acesta ajuns senator a considera că gândirile sale politice se pliază mai multe cu cele din PSD și a trecut în tabăra social democraților.

Taman, Cătălin Coman și Gheorghiță Mândruță sunt doar doi din cei patru candidați ai PSD Suceava care râvnesc pentru funcția de președinte al Consiliului Județean.  La aceeași funcție s-ar mai afla pe listă și deputatul George Șoldan dar și subprefectul Florin Sinescu.

Potrivit unor surse, lui Mândruță i s-ar fi promis o funcție publică așa că singura la care social democrații nu ar avea nimic impotrivă este ceva de șef al poliției locale din Fălticeni.

,,Nu am contracandidat. Mi-aș dori să am. Eu l-am adus pe Mândruță în PSD,, ne-a spus edilul Cătălin Coman într-una din zilele săptămânii trecute, în jurul orei 11.00, pe când se afla în Suceava , zi în care emana un miros de lalcool de la o bețivăneală făcută cu o seară înainte și la care cel mai probabil a participat până târziu în noapte.

Fălticenenii însă deja vorbesc că în Primărie s-ar chefui cam mult și la care participant este chiar primarul Coman. Social democrații suceveni îl consideră pe Coman n ,,trădăotor,, în condițiile în care edilul ar fi invitat la evenimente pe liberali si că ar avea o relație apropiată cu Gheorghe Flutur,

În sânul Organizației Județene a PSD e o luptă internă, fiecare din cei patru candidați își caută sprijinul primarilor pentru a-i susține în funcția de șef al administrației județene. Deocamdată însă nu s-a luat o decizie în privința persoanei care va reprezenta PSD Suceava la funcția de președinte al Consiliului Județean, funcție deținută în acest mandat de liberalul Gheorghe Flutur.