ACTUALITATEBREAKING NEWSLOCALULTIMA ORĂ

Primarul din Bosanci ii da replica social democratului Nechifor Aleodor, acesta din urma prevalandu-se in aparator al fermierilor. Ce a putut face fostul candidat la functia de primar din partea PSD

Primarul din Bosanci, Neculai Miorn  ii da replica social democratului Nechifor Aleodor, acesta din urma prevalandu-se in aparator al fermierilor. Ce a putut face fostul candidat la functia de primar din partea PSD atunci cand a fost chiar președinte de ședință de CL intrece limita grijei față de fermieri.
 Nu trebuie omis ca edilul din Bosanci a fost reclamat  la DNA si la Agenția Naționala de Integritate, fiind cercetat in prezent  Stilul sau de a conduce administratia locala si de a se impune pentru dezvoltarea comunei pare sa fi deranjat partidele politice. Mai mult, sunt acuzatii ca prin firma sa s-ar fi folosit la modernizarea comunei. Ramane de vazut daca oamenii legii vor gasit ceva in care acuzațiile care i se aduc sunt reale.
Nu trebuie omis ca Institutia Prefectului are un prefect numit din partea PNL si doi subprefecti numiti din partea PSD, ambele partide aflandu-se la guvernare iar deciziile care se dau pot fi politice nu si in spiritul dreptatii.
 Ce spune edilul Miron intr-o postare pe facebook:
,,Pentru o bună informare a fermierilor comunei Bosanci
Culmea tupeului, cel ce se dă mare apărător al pajiștilor fermierilor, întocmind reclamația către prefectură, a aprobat proiectul prin care aproximativ 100 de hectare din pajiște trec din extravilanul localității în intravilan, fiind la timpul respectiv chiar președinte de ședință. Prin trecerea în intravilan, această suprafață de pajiște, nu mai face parte din amenajamentul pastoral și poate fi folosită pentru lotizare în vederea oferirii tinerilor ca loc de casă ( avem aproximativ 300 de cereri), cât și pentru amenajarea unei parcări pentru cele aproximativ 250 de firme de transport internațional de pe raza localității.
Vă asigurăm că toate demersurile în vederea dezvoltării sectorului economic, cât și a creării de noi locuri de muncă, le vom face cu respectarea strictă a legislației în vigoare,,