administratie

Primarul comunei Adâncata, Viorel Cucu anunță încă un proiect pentru comunitatea locală

Primaryul comunei Adâncata, Viorel Cucu a anunțat că a fost semnat contractul de execuție a lucrărilor în cadrul proiectului „Sprijinirea eficienței energetice a sediului administrativ de asistență socială Adâncata” finanțat prin PNRR, proiect ce face referire la clădirea fostului dispensar din localitatea Adâncata.
Execuția va începe în data de 15 februarie, având un termen de 8 luni, prin urmare, în luna octombrie lucrările vor fi încheiate.
,, Reabilitarea acestei clădiri completează șirul clădirilor publice modernizate/nou-construite pe raza comunei, respectiv școlile din comună care au fost reabilitate/modernizate, căminul cultural din localitatea Adâncata modernizat/reabilitat, construirea unei clădiri noi pentru dispensarul medical uman, pentru grădinița cu program normal din localitatea Adâncata, dar și pentru căminul cultural din localitatea Călugăreni. La sfârșitul lunii februarie va avea loc recepția la terminarea lucrărilor pentru reabilitarea clădirii primăriei Adâncata și pentru construirea sălii de sport din comună, ambele cu finanțare prin POR(finanțare europeană),, a arătat  Viorel Cucu.