JUSTIȚIEULTIMA ORĂ

Primarii PSD ai comunelor Vadu Moldovei și Cornu Luncii au fost validați pentru inca un mandat

Primarii PSD ai comunelor Vadu Moldovei și Cornu Luncii au fost validați pentru inca un mandat. Mandatele expira pe 22 octombrie pentru perioada 2020-2024 insa vor prelua mandatele pentru inca patru ani.

Fron are 31 de ani de vechime in administratia publica

,,Admite cererea având ca obiect „validare mandat primar” formulată de petentul FRON GHEORGHE. Validează mandatul de primar al Comunei Cornu Luncii, judeţul Suceava, pentru petentul FRON GHEORGHE, candidat din partea Partidului Social Democrat. Dispune comunicarea prezentei încheieri către Prefectul Judeţului Suceava şi Secretarul General al Comunei Cornu Luncii. Cu drept de apel în termen de 2 zile de la aducerea la cunoştinţă publică a prezentei încheieri. Cererea de apel se va depune la Judecătoria Fălticeni. Dată în şedinţa camerei de consiliu. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, astăzi, 9 octombrie 2024,, se arata in minuta instantei Judecatoriei Falticeni.

Edilul Gheorghe Fron are 31 de ani de vechime in administratia publica. A fost primar in perioada august 1991 – iunie 1995: Primar – Primăria comunei Cornu Luncii; iunie 2012 – prezent: Primar – Primăria comunei Cornu Luncii;

 

Amariei Iulian Bogdan a fost viceprimar si s-a aflat la primul mandat ca primar

,,Admite cererea având ca obiect „validare mandat primar” formulată de petentul AMARIEI IULIAN-BOGDAN . Validează mandatul de primar al Comunei Vadu Moldovei, judeţul Suceava, pentru petentul Amariei Iulian-Bogdan, candidat din partea Partidului Social Democrat. Dispune comunicarea prezentei încheieri către Prefectul Judeţului Suceava şi Secretarul General al Comunei Vadu Moldovei. Cu drept de apel în termen de 2 zile de la aducerea la cunoştinţă publică a prezentei încheieri. Cererea de apel se va depune la Judecătoria Fălticeni. Dată în şedinţa camerei de consiliu. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, astăzi, 9 octombrie 2024,, arata minuta instantei.

Președintele ales al CJ Suceava, deputatul PSD Gheorghe Șoldan spunea in campania electorala pentru alegerile locale din iunie 2024 ca Iulian Bogdan Amariei este încă un exemplu de primar social-democrat care face performanță în administrație, având în patru ani proiecte cu o valoare cât bugetul primăriei pe patru decenii. „Realizările primarului Amariei, aflat la primul mandat, se văd cu ochiul liber, chiar și de către <cei care nu vor să le vadă>, vorba lui. De la străzi asfaltate în șase sate, doar în 2023, la extinderea rețelelor de apă potabilă, amenajarea centrului comunei, construirea căminului cultural din Dumbrăvița, a terenului de sport cu gazon artificial și nocturnă, până la realizarea rețelei de gaz metan. Acestea sunt doar o parte dintre proiectele primarului Amariei și ale echipei sale de consilier,, arata Șoldan.