CRYPTO

Prețul Bitcoin poate „rezista bine”, dar imaginea de ansamblu este aceasta

Nu a fost un an bun pentru Bitcoin, cea mai mare criptomonedă din lume. Cu mai puțin de trei luni în urmă, cu BTC tranzacționându-se aproape de 69.000 de dolari în clasamente, mulți se așteptau ca cripto să ajungă în curând la 100 de mii de dolari. Din păcate, acest lucru nu s-a întâmplat. De fapt, Bitcoin s-a scufundat și s-a depreciat. Și, a făcut acest lucru foarte semnificativ.

În timp ce în ultimele 10-14 zile BTC și-a revenit de la minimele pe termen scurt de aproape 32.000 de dolari, criptomoneda este încă departe de a atinge înălțimile de acum câteva luni.

O poziție contrară
Cu toate acestea, fraza operativă în observațiile menționate mai sus este aceasta – „greu de definit”. Este adevărat, și este așa pentru că nu există un consens cu privire la ceea ce este o piață bear pentru Bitcoin.

Luați în considerare opiniile lui Jan Wüstenfeld, de exemplu. Contrar afirmațiilor altora, analistul de la Quantum Economics consideră că,

„… scăderile de preț după ambele ATH-uri #Bitcoin din acest ciclu au fost mici și scurte în comparație cu piețele bear anterioare.”

Susținând că prețul Bitcoin rezistă bine, Wüstenfeld a afirmat că aceste scăderi sunt mai degrabă niște „corecții la mijlocul ciclului”. El a concluzionat,

„Dacă așa arată această piață bear, o accept.”