INTERNAȚIONALULTIMA ORĂ

Presupusi separatisti rusi au lansat un atac de artilerie la Stanytsia Luhanska;Foto/Video

Presupusi separatisti rusi au lansat un atac de artilerie la Stanytsia Luhanska: o grădiniță a fost lovită, două femei-serviciu au suferit contuzii – OOS (actualizat).

„Cu un cinism deosebit, forțele de ocupație rusești au efectuat bombardamente asupra satului Stanytsia Luhanska, în regiunea Luhansk. Ca urmare a utilizării artileriei grele de către teroriști, obuzele au lovit clădirea grădiniței. Potrivit rapoartelor anterioare, doi civili au suferit contuzii. Infrastructura publică a fost, de asemenea, afectată, jumătate din localitate rămânând fără curent electric. Personalul operativ al Forțelor Unite a evacuat imediat civilii la adăpost”, a precizat comandamentul OOS.

Anterior, despre acest bombardament de artilerie a anunțat pe pagina sa de Facebook Misiunea Umanitară „Proleska”.

Video: click aici

„Astăzi, 17 februarie, la ora 09:04, clădirea grădiniței a fost avariată de focuri de artilerie în urma unui bombardament direct. Potrivit ultimelor informații, două lucrătoare au suferit contuzii. La locul incidentului au fost trimiși ofițeri ai Serviciului de Stat pentru Situații de Urgență din Stanytsia Luhanska”, se arată în comunicat.

 

sursa foto/articol: censor.net/ua/