BREAKING NEWSINTERNAȚIONAL

Președintele Consiliului de Administrație al Lukoil, Ravil Maganov, a murit după ce ar fi căzut de la fereastra unui spital

Președintele Consiliului de Administratie  al Lukoil, Ravil Maganov, a murit după ce ar fi căzut de la fereastra unui spital.

Potrivit Meduza.io, Maganov, în vârstă de 67 de ani, era tratat într-o aripă de la etajul 6 al Spitalului Clinic Central din Moscova.

Interfax citează o sursă care spune că Maganov a căzut pe fereastră și a murit în urma rănilor suferite. Alte publicații spun că principala pistă este cea a sinuciderii.

Agenția rusă TASS a obținut de la poliție confirmarea informației că un bărbat a căzut de la fereastra spitalului și că a murit, dar nu a oferit nume.

Gigantul petrolier Lukoil, numărul doi în acest sector rus, a îndemnat încă de la începutul războiului, în martie, la o ”oprire rapidă” a războiului în Ucraina, devenind astfel prima mare companie care se opune invaziei ruse a Ucrainei.

”Îndemnăm la o oprire rapidă a conflictului armat şi susţinem fără rezerve soluţionarea acestuia printr-un proces de negociere şi mijloace diplomatice”, anunţa, într-un comunicat, Consiliul de Administraţie (CA) al Lukoil.

sursa foto:protv.md