BREAKING NEWSSPORT

Președintele clubului Rapid, Daniel Niculae, săltat de mascați joi dimineața

Daniel Niculae, președintele echipei Rapid, a fost săltat de mascați și a fost audiat într-un dosar cu acuzații de grup infracțional organizat, distrugere prin incendiere și tulburarea ordinii publice, conform surselor Realitatea PLUS, informație confirmată ulterior și oficial de comunicatul autorităților. Alături de el sunt și oameni din galeria din Giulești.

”Are legătură cu arme, muniții, chiar nu are sens! Chiar nu înţeleg despre ce poate să fie vorba. Eu ştiu că ultimul eveniment pe care l-am avut împreună a fost superb. Nu cunosc detalii, probabil vor apărea într-o perioadă foarte scurtă”, a afirmat Dan Șucu, conform as.ro.

Iată comunicatul oficial al autorităților:

„PERCHEZIȚII ALE  POLIȚIȘTILOR CAPITALEI

Astăzi,  14 martie 2023, poliţiştii Direcției Generale de Poliţie a Municipiului București – Serviciul Grupuri Infracționale Violente pun în aplicare 19 mandate de percheziție domiciliară și 28 de mandate de aducere, în Municipiul București și județele Ilfov, Prahova și Iași,  într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat, distrugere prin incendiere, tulburarea ordinii publice prin violență asupra bunurilor, orice operațiuni cu articole pirotehnice fără drept, prevăzute de articolul 37 lit. a din Legea 126/1995.

Persoanele vizate vor fi conduse la audieri, în baza mandatelor de aducere care vor fi puse în aplicare, în vederea dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Cercetările sunt continuate de către Parchetului de pe lângă Tribunalul București, împreună cu Serviciul Grupuri Infracționale Violente, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat, distrugere prin incendiere si tulburarea ordinii și liniștii publice.

Acțiunea beneficiază de sprijinul Inspectoratului de Poliție Județean Iași, precum și de sprijinul echipelor de intervenție din cadrul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române și al Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București.