administratieULTIMA ORĂ

Președintele CJ Gheorghe Șoldan după depunerea jurământului : “De astăzi, la treabă! Să facem ÎMPREUNĂ în patru ani cât nu au făcut alții în 12”

Joi, 24 octombrie, Gheorghe Șoldan a preluat oficial mandatul de președinte al Consiliului Județean Suceava și a adresat sucevenilor cu un mesaj plin de energie și determinare. „Am preluat cu onoare și emoție mandatul de președinte al Consiliului Județean Suceava, conștient de responsabilitatea care vine odată cu această funcție,” a declarat el, subliniind importanța rolului pe care îl va îndeplini.

 

Alături de consilierii județeni, Șoldan a subliniat importanța jurământului depus, menționând că acesta reprezintă o amintire zilnică a misiunii comune: dezvoltarea județului Suceava. „Am fost onorat să îl am lângă mine pe premierul Marcel Ciolacu, care, sunt convins, va fi viitorul președinte al României,” a adăugat noul președinte al Consiliului Județean, arătându-și aprecierea față de susținerea premierului.

Un accent deosebit a fost pus pe colaborarea între consilierii județeni. „Îmi doresc să colaborăm cât mai bine, să lăsăm deoparte mizele politice și să luăm deciziile de care are nevoie județul nostru,” a afirmat Șoldan, exprimându-și dorința de a construi o administrație eficientă, bazată pe rezultate.

Noul președinte al CJ Suceava a subliniat își dorește o conducere care să pună accent pe meritele echipei, nu pe realizările unui singur individ. „O echipă a sucevenilor, indiferent de partidul din care facem parte, care să tragă pentru județul nostru,” a explicat Șoldan, făcând apel la unitate și colaborare pentru binele comun.

În mesajul său, Gheorghe Șoldan a reamintit că fiecare localitate din județ contează în procesul de dezvoltare. „Crezul meu este simplu și l-am spus de foarte multe ori: Dezvoltând fiecare localitate, dezvoltăm județul,” a spus el, subliniind importanța unei dezvoltări echitabile, fără a lăsa în urmă nicio comunitate, așa cum, ”din păcate, s-a întâmplat ani de zile”.

Șoldan a reafirmat angajamentul său pentru investiții în infrastructură, educație, sănătate și turism, considerând aceste domenii esențiale pentru progresul județului Suceava. „Eu voi face tot ce ține de mine să găsesc finanțările de care județul Suceava are atât de multă nevoie,” a promis noul președinte, recunoscând din nou sprijinul premierului Marcel Ciolacu, „Cu sprijinul Guvernului, vom face pași importanți în realizarea obiectivelor noastre comune.”