INTERNAȚIONAL

Presa italiana a publicat identitățile celor 3 tineri care au dispărut în apele umflate ale râului Natisone. MAE nu confirmă încă identitățile victimelor

Imbratisati in fata viiturii. Presa italiana a publicat identitățile celor 3 tineri care au dispărut în apele umflate ale râului Natisone.  MAE nu confirmă încă identitățile victimelor.Autoritățile italiene continuă sâmbătă, 1 iunie, pentru a doua zi la rând, căutările pentru găsirea a trei tineri, un băiat și două fete, luați de apele râului Natisone, care a ieşit din matcă, în regiunea italiană Veneto. Presa italiană scrie că tinerii sunt de origine română și a făcut publice detalii despre cei trei.

Potrivit site-urilor italiene Rai News și Corriere Del Veneto, cei trei tineri dispăruți se numesc Patrizia Cormos, 20 de ani, Bianca Doros, 23 de ani, și Cristian Casian Molnar, 25 de ani.
Patrizia Cormos,studentă la „Design Interior și Arhitectură” la Academia de Arte Frumoase, ar fi mers să se întâlnească cu prietenii săi după un examen. Grupul a planificat o excursie la o mică plajă pe râul Natisone, sub Podul Roman din Premariacco. Din nefericire, au fost surprinși de viitură. Martorii au auzit țipetele lor și a alertat imediat serviciile de urgență.

Potrivit corrieredelveneto.it, aceștia ar fi, într-adevăr români: Patrizia Cormos, Bianca Doros și Cristian Casian Molnar.