ACTUALITATEBREAKING NEWSLOCAL

Preotul Bogdan Cuciureanu va di inmormantat sambata 3 decembrie

Preotul Benedict Cuciureanu va fi inmormantat  sâmbătă, 3 decembrie, începând cu ora 11 la Biserica Sf. Nicolae  din Sadova.

Fața bisericeasca, în vârstă de 56 de ani, a fost găsit decedat în curtea bisericii în care slujea. Poliția s-a deplasat imediat la fața locului pentru a stabili cauzele morții.

Marți, 29 noiembrie, la ora 13.33, Secția 11 Poliție Rurală Pojorâta a fost sesizată prin SNUAU 112 de către Neculai C., despre faptul că, preotul  Benedict Cuciureanu de 56 ani din comuna Sadova a fost găsit decedat în curtea bisericii din localitate.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului constatând că aspectele se confirmă, preotul fiind identificat pe un teren proprietatea Bisericii „Sfântul Nicolae” din comuna Sadova, căzut pe sol, pe spate, fără a prezenta semne vitale.

Din cercetări a rezultat faptul că, în seara de 28.11.2022, Benedict Cuciureanu, preot în cadrul Bisericii Sfântul Nicolae,  s-a deplasat de la casa parohială pe un teren situat vizavi pentru a lua niște lemne de foc, ocazie cu care nu s-a mai întors la domiciliu, fiind căutat de  soția sa până în  momentul în care a fost identificat.

Cadavrul a fost examinat de un echipaj medical din cadrul Serviciului de Ambulanță Câmpulung. Moldovenesc. La o examinare sumară a cadavrului s-a constat că nu prezintă urme de violență. De asemenea, s-a constat că bărbatul suferea de o serie de afecțiuni cardiace.

Mesajul Parorhiei „Sfântul Nicolae” Sadova

Slujba de înmormântare a vrednicului de pomenire părinte Benedict Cuciureanu se va oficia sâmbătă, 03 decembrie, începând cu ora 11:00 la biserica parohială Sfântul Nicolae – Sadova.
Dumnezeu să-l odihnească cu drepții!