administratieULTIMA ORĂ

Premierul Ciucă, întâlnire cu primarii liberali la Vatra Dornei. Dupa ,, Luna Diasporei,, primul ministru va urca pe Rarău

Premierul  Nicolae Ciucă va participa la inceputul saptamanii viitoare,  la o întâlnire cu primarii liberali la Vatra Dornei. Dupa  ce va fi prezent la deschiderea manifestării intitulate ,, Luna Diasporei,.organizată de Consiliul Județean Suceava,  primul ministru va urca pe Rarău.

Potrivit unor surse, șeful administrației județene Gheorghe Flutur l-a invitat pentru luni 1 august,2022, pe premierul Ciucă la evenimentul aflat la a VI a ediție ,,Luna Diasporei,, care  va fi organizat la sala din interiorul Palatului Administrativ din Suceava, acesta din urma distrus de incendiul din 6 martie 2021.

Apoi, primul ministru va urca pe masivul Rarău unde va vizita un magazin de produse tradiționale.

Delegația premierului se va deplasa apoi, la Vatra Dornei unde va avea o întâlnire cu edili liberali. Nu trebuie omis faptul că premierul este și președintele Partidului Național Liberal.

,, Ieri, a avut o ședință la sediu de partid la Suceava și ni s-a spus că vine premierul și am fost chemați la o ședință la Vatra Dornei . Ni s-a spus ca va fi o întâlnire cu DOAR cu primarii liberali,, ne-a spus un primar PNL..