ACTUALITATELOCALULTIMA ORĂ

Prefectul județului Suceava, implicat într-un accident de circulație. Vacanță în Grecia

Prefectulul județului Suceava, Alexandru Moldovan a  revenit ieri, la serviciu dupa ce s-a aflat opt zile în concediu de odihnă.  Reprezentantul Guvernului în teritoriu a ales să se relaxeze peste hotare, în Grecia, țără care este   o destinație preferată de milioane de turiști inclusiv, romani.

Atena si cele mai populare insula  nu dezamagesc, indiferent de pretențiile fiecăruia.

Moldovan a avut însă ghinion chiar cu o zi înainte de a pleca în concediu cand făcea ultimele pregătiri. În timp ce se afla la volanul mașinii personale pe care o conducea  pe șoseaua de centură a Sucevei, a  fost implicat într-un accident de circulație.

Un șofer bulgar a încercat o depășire periculoasă iar conducatorul care se afla în fața mașinii prefectului a fost nevoit să frâneze, intrând în parapeții de pe marginea drumului.

Prefectul Sucevei a frânat la randul lui brusc incercand sa evite impactul, însă coliziunea a fost imposibil de evitat, avariindu-și grav mașina. Din cercetari, vinovat de producerea accidentului a fost conducatorul auto din Bulgaria. Nu a fost nici o persoană rănită. Evenimentul rutier a avut loc cu o zi înainte ca prefectul Alexandru Moldovan să plece în concediu.