GENERAL

Povestea muncitorilor care se îmbată până la ora 3. Românca a plătit 40.000 de lei pentru muncitori care nu își fac treaba și miros a alcool

Românii ce intenționează să-și renoveze casele întâmpină foarte multe provocări, iar o echipă de meseriași care să ceară prețuri rezonabile și să își facă treba este rară, informează ziare.com.

O româncă nu a avut acest noroc și a trebuit să plătească 40.000 de lei pentru faianța pusă greșit de muncitorii angajați. Femeia s-a plâns într-o postare pe Facebook.

Nepăsarea muncitorilor

„Am vrut să va arăt ce înseamnă nepăsarea, lipsa de respect și bătaia de joc cu care se confruntă clientul. Din toate pozele pe care le puteam alege am mers cu asta pentru că a fost picătura care a umplut găleata (căci paharul e puțin spus). Este a două oară când se pune această porțiune de gresie, a două oară când „s-a greșit doamna, ce vă supărați așa”.

Și da, mă supăr. Mă supăr că dau banii aiurea pe plăci de gresie sparte complet degeaba, pentru că nu m-a ascultat nimeni când am spus să se asigure că dau ușa jos să o taie la bază, că altfel nu se mai deschide.

Mă supăr că dau peste 40000 de lei pentru faianță pus prost, pereți de rigips puși strâmb, muncitori care se fac rangă și la ora 3 nu te mai poți înțelege cu ei și put a borhot, și câte și mai câte.

Deci iertați-mă, dar m-am săturat de pretenții, fițe și figuri și nu suntem în stare să punem o gresie, că la alba-neagra nu cred că aveau problema asta”, a declarat femeia pe grupul Constructori și meseriași în construcții.

„Că să clarificăm niște lucruri, prețul nu a fost un criteriu, am ales din ce recomandări am primit și plătit cât s-a cerut, mereu la timp si etapizat. Și mă iertați, dar să pui gresia albă neagră nu ține în niciun fel de preț, ține de un minim de interes și 2 neuroni activi (unul pentru albă, unul pentru neagră)”, a mai adăugat aceasta în comentarii.

Foto: captură Facebook/Irina Ganda-Constructori si meseriasi in constructii