ACTUALITATENAȚIONALULTIMA ORĂ

Polițistul de 38 de ani, lovit de mașină în timp ce dirija traficul, a murit la spital. Bărbatul a suferit 3 stopuri cardiace

Polițistul local în vârstă de 38 de ani din Cisnădie, județul Sibiu, rănit la jumătatea lunii februarie în timp ce dirija traficul într-o zonă cu pericol de inundaţie, a murit în noaptea de luni spre marți, la spital. Accidentul s-a petrecut după ce un șofer de 55 de ani, cetățean străin, a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina în el.

Din păcate, în ciuda eforturilor făcute de medici, politistul în vârstă de 38 de ani a pierdut lupta cu viața două săptămâni de spitalizare. Potrivit medicilor, tânărul a suferit trei stopuri cardiace. Două dintre ele au fost resuscitate, al treilea însă, i-a fost fatal, relatează Turnul Sfatului.

„Din păcate, bărbatul de 38 de ani, adus la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu în urma unui accident produs în data de 13 februarie, în Cisnădie, a decedat în cursul nopții de 26 spre 27 februarie. Pacientul a prezentat o agravare a stării generale care deja era critică, în urma acesteia au survenit două stopuri cardiace care au răspuns la manevrele de resuscitare, însă la al treilea stop cardiac nu a mai răspuns manevrelor se resuscitare”, transmite Cristina Bălău, purtător de cuvânt al Spitalului Județean Sibiu.

Reamintim că în seara zilei de marți 13 februarie, un cetățean străin de 55 de ani a pierdut controlul volanului, a virat brusc stânga și a lovit în plin un polițist local din Cisnădie care dirija traficul într-o zonă cu risc de inundație pe carosabil. Polițistul a fost transportat inconștient la UPU Sibiu, în stare gravă.