GENERAL

Polițistii au fugit dupa un sofer din Șcheia 4 km. A fost oprit cu mai multe focuri asupra pneurilor autoturismului Dacia Logan

Ia data de  26.11.2021, in jurul orelor 05.15, în timp ce executa activități de patrulare pe strada Humorului, un echipaj din cadrul SPR Scheia a efectuat semnal de oprire unui autoturism maca Dacia Logan cu nr. de inmatriculare SV67DAC, cu ajutorul semnalelor luminoase si acustice ale autospecialei, insa conducatorul auto nu s-a conformat si a continuat deplasarea cu viteza spre mun. Suceava, jud. Suceava.

S-a procedat la urmarirea acestuia pe o distanta de aproximativ  4 km, pe raza com. Scheia si a mun. Suceava, concomitent cu solicitarea in sprijin a altor echipaje din cadrul Pol. Mun. Suceava, ocazie cu care la un moment dat in zona Supermarketului LIDL Obcini, autoturismul in cauza a efectuat o manevra de mers inapoi, dupa care si-a continuat deplasarea pe str. Calea Obcinilor din mun. Suceava, iar la intersectia cu Bld. 1 Decembrie 1918, un echipaj din cadrul SAS – IPJ Suceava, a incercat blocarea acestuia, conducatorul auto fiind blocat si imobilizat.

Pe parcursul urmaririi, s-au efectuat mai multe focuri asupra pneurilor autoturismului Dacia Logan cu nr. de inmatriculare SV67DAC.

Procedand la legitimarea conducatorului auto, s-a stabilit ca se numeste BODOR BOGDAN-IOAN, de 51 ani, din com. Scheia, jud. Suceava, posesor de permis de conducere valabil, iar in urma testarii acestuia cu aparatul etilotest a rezultat o concentratie alcoolica de 0,91 mg/l alcool pur in aerul expirat, ulterior in urma cosimtanatului acestuia, fiind condus la unitatea spitaliceasca pentru prelevarea probelor biologice de sange in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

In prezent la fata locului se desfasoara activitati de cercetare penala si criminalistice pentru stabilirea cu exactitatea a situatiei de fapt, urmand a se efectua incadrarea juridica a faptelor dupa finalizarea acestora.