ACTUALITATEULTIMA ORĂ

Politistii au fugit 2 km sa il prinda pe un tanar din Șcheia, condamnat la 6 ani inchisoare pentru tâlhărie

Secția 9 Poliție Rurală Șcheia la saltat ieri, dupa ce a intrat in posesia  mandatului de executare a pedepsei pe  Bozomală Simi Nicolae, de 25 ani, din sat./com. Șcheia, condamnată să execute o pedeapsă de 6(șase) ani, 11(unsprezece) luni și 10 (zece) zile de închisoare pentru „tâlhărie”.

Având în vedere cele sesizate, polițiștii din cadrul SPR 9 Șcheia s-au deplasat la domiciliul persoanei condamnate, ocazie cu care au constatat faptul că acesta se afla în curtea de domiciliu, iar la vederea organelor de poliție a luat-o la fugă pentru a se sustrage de la executarea mandatului de executare a pedepsei.

În continuare s-a procedat la urmărirea persoanei condamnate Bozomală Simi-Nicolae de către echipajul SAS și de către polițiștii SPR9 Șcheia prin curtea unei societăți comerciale, mai multor proprietăți private și ulterior pe str. Mihoveni și pe str. Zămcii, din sat/com. Șcheia, iar după o distanță de aproximativ 2 km a fost prins în curtea imobilului de pe str. Zămcii , din sat/com. Șcheia.

S-a constituit escortă din 2 lucrători din cadrul S.P.R.9 Șcheia în vederea deplasării și introducerii lui Bozomală Simi-Nicolae în Penitenciarul Botoșani.