ACTUALITATEBREAKING NEWSLOCALULTIMA ORĂ

Polițist ce a obținut nota 1. Ce rezultate au obținut ceilalți candidați. Poliția Română a publicat rezultatele concursului la un compartiment al BOS Suceava

Poliția Română a publicat astazi, rezultatele  obţinute  la proba interviu la concursul organizat pentru ocuparea funcţiei vacante de şef birou la  Biroul I – Serviciul Supravegheri Operative din cadrul Brigăzii Operațiuni Speciale Suceava – Inspectoratul General al Poliției Române.

Din cei cinci candidați, doi au decis să nu se prezinte, un candidat a obținut NOTA -1 iar doi candidați au obținut nota  5,71 și respectiv,  5,60. Pentru a ocupa funcția de șef birou candidatul trebuie să obținută minim 7. Cel mai probabil concursul se va relua.

Candidatul nemulțumit de rezultatul obținut la interviul structurat pe subiecte profesionale poate formula contestație o singură dată, în termen de 24 de ore de la afișare, ce va fi depusă în format electronic (semnată și scanată în format electronic needitabil) la adresa de e-mail a Inspectoratului General al Poliției Române – Direcția Management Resurse Umane  concursuriconducere@politiaromana.ro.