ANUNȚ

Poliția Suceava/Peste 1600 de locuri disponibile in unitatile de invatamant ale MAI

Tinerii sunt influențați în propriile alegeri de oamenii pe care îi cunosc și admiră, precum și de propriile afinități pentru lucruri pe care ei înșiși reușesc să le facă bine și le oferă satisfacție.

Polițiștii Biroului de Siguranță Școlară Suceava și polițiștii Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității – IPJ Suceava sunt în aceste zile în rândul tinerilor din unitățile de învățământ, moderând discuții cu elevii și prezentând atributul meseriei de polițist, ca ocupație vocațională.

Activități de promovare a profesiei de polițist au fost desfășurate și în contextul marcării zilei de 11 martie, decretată prin Legea nr. 66 din 2019, ca „Ziua Națională a Meseriilor“.

 

Cu prilejul activităților desfășurate este prezentată și oferta educațională și condițiile de admitere la școlile de agenți de poliție din Câmpina și Cluj – Napoca, pentru sesiunea martie – mai 2022.

 

Astfel, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava, cu sediul în municipiul Suceava, bld. 1 Mai, nr. 9, județul Suceava, organizează recrutarea candidaților pentru admiterea în instituțiile de învățământ postliceal care pregătesc personal pentru nevoile Ministerului Afacerilor Interne, sesiunea martie – mai 2022, după cum urmează:

 

Unitatea de învăţământCalificarea/ specialitateaNr. locuri/ beneficiarRomiAlte

minorităţi

ŞCOALA DE AGENŢI DE POLIŢIE „VASILE LASCĂR” CÂMPINA

 

 

Agent de poliţie

 

 

1340

 

 

24

 

10

ŞCOALA DE AGENŢI DE POLIŢIE „SEPTIMIU MUREŞAN” CLUJ-NAPOCA

 

 

Agent de poliţie

 

300

 

 

3

 

3

 

Informații cu privire la condițiile de înscriere la concurs și termenele privind desfășurarea etapelor de admitere pot fi consultate pe site-ul IPJ Suceava accesând următorul link:

https://sv.politiaromana.ro/ro/carier/admitere-scoli-postliceale-martie-mai-2022

 

Le dorim succes tuturor concurenților și îi așteptăm în rândurile noastre!

 

sursa:IPJ Suceava