BREAKING NEWSJUSTIȚIE

Poliția Suceava.Mandate puse în executare de polițiști

politie, catuse, capitv

Mandate puse în executare de polițiști

 

La data de 12.01.2024, ora 18.00, a fost identificat și depus în Penitenciarul Botoșani, un bărbat de 52 ani, din mun. Suceava, față de care Judecătoria Suceava a emis mandatul de executare a pedepsei închisorii prin care acesta a fost condamnat la o pedeapsă de 3 ani și 4 luni închisoare pentru comiterea de infracțiunii la regimul rutier. La 12.01.2024, persoana în cauză a fost identificată pe raza mun. Suceava de  către polițiștii Serviciului Investigații Criminale Suceava – Urmăriri, escortată și depusă în Penitenciarul Botoșani.

 

La 11.01.2023, polițiștii din cadrul Secției nr. 10 Poliţie Rurală Gura Humorului au primit spre îndeplinire mandatul de executare a pedepsei închisorii emis de către Judecătoria Gura Humorului pentru săvârșirea infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „punerea în circulație sau conducerea a unui vehicul neînmatriculat” privind pe un bărbat de 60 ani, din com./sat Pârteștii de Jos, condamnat la pedeapsa de 1 an de închisoare cu executare.

Pentru punerea în executare a mandatului au fost angrenate efective din cadrul Secţiei nr. 10 Poliţie Rurală Gura Humorului, iar în urma activităţilor desfăşurate s-a procedat la identificarea şi arestarea bărbatului de 60 de ani, care a fost condus la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Botoşani unde a fost încarcerat.