GENERAL

Politia Suceava. Evenimente rutiere cercetate de polițiști

Evenimente rutiere cercetate de polițiști. La 06.03.2022, în jurul orei 19.50, în timp ce conducea autoturismul pe raza orașului Vicovu de Sus, un localnic de 18 ani a suprins și accidentat un localnic de 56 de ani, care circula în calitate de pieton pe partea carosabilă.

Din impact, pietonul a fost proiectat pe contrasens unde a fost acroșat de autoturismul condus de un bărbat de 24 de ani din comuna Putna.

Din accident a rezultat decesul pietonului.

Conducătorii auto au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital li s-au recoltat probe biologice în vederae stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Accident Calea Obcinelor

La 06.03.2022, ora 20.30, în timp ce conducea autoturismul pe strada Calea Obcinilor, din municipiul Suceava, la o trecere pentru pietoni, un bărbat de 43 de ani din comuna Șcheia  a surprins și accidentat un localnic de 70 de ani angajat în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni semnalizată și marcată corespunzător.

Din accident a rezultat rănirea pietonului, care a fost transportat cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Accident Baiia

La 06.03.2022, în jurul orei 21.15, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 155P în comuna Baia, un localnic de 20 de ani a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu autoturismul condus regulamentar din sens opus de un localnic de 19 ani.

Din accident a rezultat rănirea conducătorului auto de 19 ani, care a fost transportat cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.