ACTUALITATELOCAL

Poliția Suceava/   Evenimente rutiere cercetate de oamenii legii

           Evenimente rutiere cercetate de polițiști

 

La 17.11.2022, orele 12:28 în timp ce conducea autoturismul pe strada Mihai Viteazul din municipiul Suceava, la o trecere pentru pietoni, un bărbat de 21 de ani a surprins și accidentat o femeie de 34 de ani din comuna Solca, angajată în traversarea drumului pe trecerea pentru pietoni, semnalizată și marcată corespunzător.

Din evenimentul rutier a rezultat rănirea pietonului, care a fost transportat cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Ambii participanți la trafic au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, conducătorului auto i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

 

 

La data de 17.11.2022, în jurul orei 13:22, în timp ce conducea autoturismul pe raza comunei Forăști, un bărbat de 46 de ani din județul Maramureș a pătruns pe contrasens intrând în coliziune cu autovehiculul condus de un localnic de 49 de ani.

Din impact a rezultat rănirea unui pasager din autovehioculul condus de bărbatul de 49 de ani, care a fost transportat cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

sursa:IPJ Suceava